In hartje Tongeren vindt u een klein stukje Italië! Trendy eetcafé intermezzo verwent je met het beste uit de Mediterrane keuken. Lekker lichte gerechten op basis van de meest verse producten. Een cappuccino, een glaasje prosecco met vrienden, lekkere sharing bites of een gezellig diner... dit alles kan bij intermezzo!

Mediterrane toets.

Lekker en gezond, dat is de leuze van intermezzo. Mediterrane invloeden zijn duidelijk merkbaar in de aanwezigheid van antipasti, panini’s en bruschette. De keukenbrigade brengt u verder in vervoering met verrassingen als vitello tonnato, carpaccio van runds, verse pasta’s enz. Dagverse vis- en vleesgerechten maken ook deel uit van onze SUGGESTIE kaart.
Lekkere betaalbare kaart- en suggestiewijnen zijn met zorg en liefde gekozen....

Hedendaagse look in een historisch kader.

Het interieur is modern en strak. De loungeachtige sfeer maakt een bezoekje aan intermezzo tot een ware belevenis. Op zonnige zomerdagen heten wiij u graag hartelijk welkom op ons gezellig terras, dat uitblikt op de mooie Grote Markt en bekende Tongenaar Ambiorix. Hier bevindt u zich midden in het historische kader van de binnenstad vlakbij de gerestaureerde basiliek en het stadhuis.

Feest- en vergaderzaal

Intermezzo beschikt over een feest- & vergaderzaal tot 25 personen.
Voor het gebruik van onze vergaderzaal zonder het nuttigen van eten, wordt er een poetskost aangerekend. Contacteer ons voor meer info, reservaties en formules.