In hartje Tongeren vindt u een klein stukje Italië! Trendy eetcafé intermezzo verwent je met het beste uit de Mediterrane keuken. Lekker lichte gerechten op basis van de meest verse ingrediënten. Een cappuccino, een glaasje prosecco met vrienden, lekkere sharing bites of een gezellig diner... dit alles kan bij intermezzo!

Mediterrane toets.

Lekker en gezond, dat is de leuze van intermezzo. Mediterrane invloeden zijn duidelijk merkbaar in de aanwezigheid van antipasti, panini’s en bruschette. De keukenbrigade brengt u verder in vervoering met verrassingen als vitello tonnato, carpaccio van runds, verse pasta’s enz. Dagverse vis- en vleesgerechten maken ook deel uit van onze vaste kaart. Lekkere betaalbare wijnen zijn met zorg gekozen door topsommelier Rudy Schurmans (Altermezzo*). 

Hedendaagse look in een historisch kader.

Het interieur is modern en strak. De loungeachtige sfeer maakt een bezoekje aan intermezzo tot een ware belevenis. Wij heten u graag hartelijk welkom op het zomerterras, dat uitblikt op de vernieuwde Grote Markt en bekende Tongenaar Ambiorix. Hier bevindt u zich midden in het historische kader van de binnenstad, met zijn vele bezienswaardigheden.

Feest- en vergaderzaal

Intermezzo beschikt over een feest- & vergaderzaal tot 35 personen.
Voor het gebruik van onze vergaderzaal zonder het nuttigen van eten, wordt er een poetskost aangerekend. Contacteer ons voor meer info, reservaties en formules.